Terapi


Terapi.


I perioder af vores liv synes glæden måske at forsvinde helt - eller delvist.

Emotionelle tilstande som vrede, frustration, stress, sorg og angst fylder mere i vores liv, end vi ønsker.


Nogle gange er det åbenlyse og konkrete udfordringer, der fylder i vores liv, som for eksempel skilsmisse, arbejdsløshed, sygdom eller dødsfald. Andre gange er det ikke umiddelbart tydeligt, hvad det er, der forårsager ubalancen i os.

Uanset hvad det er, du oplever som problematisk, så er det min intention at skabe en ramme for dig, der ønsker at arbejde med de områder af dig selv, som du oplever som smertelige, besværlige eller vanskelige at forstå.

 

Som følge af dit selvudviklingsarbejde vil der med tiden kunne åbne sig en mulighed for at genopleve mere af den glæde, frihed og livslyst, som er en del af ethvert menneskes oprindelige natur.     


Den følelsesmæssige virkelighed.


Det centrale omdrejningspunkt i mit terapeutiske arbejde er at støtte dig ind i undersøgelsen af din egen følelsesmæssige virkelighed.

For at nå ind til denne  følelsesmæssige virkelighed må vi ofte arbejde os igennem et lag af blokeringer.

Det at åbne sig fuldt ud for sin egen følelseskontakt har altid en effekt - og det er denne følelsesmæssige åbning, vi arbejder med i terapien.


Som udgangspunkt arbejder jeg med samtaleterapi og tegneterapi. Jeg inddrager også forskellige hjemmeøvelser, hvis det er relevant. Disse hjemmeøvelser kan være både skriveopgaver, kreative tegne/male-opgaver eller meditationer og energiøvelser.

Se evt. også min anden hjemmeside på: www.psykolog-randers.dk